Default Patch When First Turned On

The Sequential Prophet-6 Analogue Synthesizer

Moderator: Pym

Post Reply
ChurchShoes
Posts: 6
Joined: Sat Dec 13, 2014 8:51 pm

Default Patch When First Turned On

Post by ChurchShoes » Sat Oct 03, 2015 12:19 am

Is there a way to change the default patch that is selected when you turn on the Prophet 6? Mine starts off on 324 for some reason.

User avatar
Poptones
Posts: 284
Joined: Tue Apr 09, 2013 10:57 pm
Location: Nashville, TN
Contact:

Re: Default Patch When First Turned On

Post by Poptones » Sat Oct 03, 2015 1:07 am

That's an easy one:
Pressing the globals button three times in a row saves the current program as the default program that appears when you turn on the Prophet-6.
Manual, p. 3.

ChurchShoes
Posts: 6
Joined: Sat Dec 13, 2014 8:51 pm

Re: Default Patch When First Turned On

Post by ChurchShoes » Wed Oct 07, 2015 12:35 am

Shoot, I've gone through the manual a few times and missed that somehow. Thanks!

Post Reply