Page 1 of 1

Replacing the Factory banks...

Posted: Wed Feb 03, 2016 6:42 am
by dmfs
Ok apologies if this has been covered in other topics...
Is it now possible in V1.3 to replace the original factory banks with the newer factory banks from the module or from your user banks?
Ive uploaded the newer factory sound banks into my user banks but want to swap them out with the old factory banks...
sorry if this is an idiotic question...

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Wed Feb 03, 2016 4:43 pm
by WytchCrypt
I've been told it's possible using the soundtower editor. I did it by mistake when testing out the demo version but not in a good way. All my factory presets were changed to the "It's a Prophet" patch but with no audio output. I eventually fixed it by reloading the OS and running the global reset command. Many other people have reported problems with that editor as well so I would do more research and decide if you're up for a bit of a gamble with the health of your P12 :wink:

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Wed Feb 03, 2016 9:27 pm
by dmfs
Thanks WytchCrypt-Bummer theres no way of doing this outside of using an external editor...
i have the soundtower editor for my P08 and don't use it as much as I should as it makes the synth easier to use and understand.
However the P12 is so well laid out that Im not sure how much Id use the ST editor... How much do you use it ?

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Thu Feb 04, 2016 7:05 pm
by WytchCrypt
TBH, after I tried out the demo version and it unexpectedly overwrote all my factory presets and turned my P12 into a boat anchor, I completely deleted it from my PC and vowed never to even run the demo version again. Total bummer as I loved the idea of the morphing/random parameter screens but I felt like I barely escaped with my P12 intact (after reloading the OS and running the global reset) so decided to work with my P12 exclusively in the hardware realm.

There are plenty of other threads both here and on the DSI P12 forum (http://forum.davesmithinstruments.com/i ... d,4.0.html) regarding the editor, so do your own research and don't just take my word for it :wink:

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Thu Feb 04, 2016 7:32 pm
by dmfs
Ok thx for clarifying!

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Sat Feb 06, 2016 12:40 pm
by BoBSwanS
Just to add, although many people have issues with the editor, I have never had any issues with the Module version and you will find many others that use it without issue. Maybe it's a Mac thing, i'm on windows 7 and its all good.

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Sat Feb 06, 2016 6:05 pm
by WytchCrypt
Don't know if it matters but when I experienced massive problems with the editor I was on Windows 8 and P12 Module OS 1.2.26 beta :wink:

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Sun Feb 07, 2016 6:19 am
by nikwal

Re: Replacing the Factory banks...

Posted: Tue Feb 09, 2016 7:47 am
by BoBSwanS
WytchCrypt wrote:Don't know if it matters but when I experienced massive problems with the editor I was on Windows 8 and P12 Module OS 1.2.26 beta :wink:

Guess it's not just a Mac thing then :wink:

Как избавиться от скола на лобовом стекле?

Posted: Tue Apr 11, 2017 5:35 pm
by LaverneClity
Как избавиться от скола на лобовом стекле?
Glass Profi

Набор для устранения сколов и трещин с лобового стекла
Набор предназначен для самостоятельного устранения сколов и трещин на стекле.
Устраняет повреждения и останавливает развитие трещин.
Время схватывания и затвердевания не заставит долго ждать.
Восстанавливает прозрачность и оптические свойства стекла.

УЗНАТЬ ПОДРОБНЕЕ

скол на лобовом стекле как заделать
скол на лобовом стекле выезд
как убрать скол на лобовом стекле
ремонт сколов на лобовом стекле ульяновск
ремонт сколов на лобовом стекле ювао
скол на лобовом стекле люберцы
сколько сохнет лобовое стекло после вклейки
сколько стоит лобовое стекло для калины


Image