Search found 6 matches

by SeenFromSpace
Fri Aug 21, 2015 9:33 am
Forum: PRO 2
Topic: Arp latch + hold = not working correctly
Replies: 3
Views: 1318

Re: Arp latch + hold = not working correctly

Oh there!! Would have been helpful if the manual section on the arp had mentioned this. Thanks very much.

@scd I agree about the clock resetting when you play new notes. That's not logical at all!
by SeenFromSpace
Thu Aug 20, 2015 11:12 pm
Forum: PRO 2
Topic: Volume as Mod Desination
Replies: 1
Views: 641

Re: Volume as Mod Desination

You could try using the same mod source in another slot to turn the delay amount to -127.
by SeenFromSpace
Thu Aug 20, 2015 11:05 pm
Forum: PRO 2
Topic: Arp latch + hold = not working correctly
Replies: 3
Views: 1318

Re: Arp latch + hold = not working correctly

Ahem, how do you switch on Hold? I've had the P2 about a week and can't find a control or menu item for this!
by SeenFromSpace
Sun Aug 16, 2015 11:57 pm
Forum: PRO 2
Topic: Pan Problem
Replies: 12
Views: 1899

Re: Pan Problem

Just tried filling four mod slots with the same setting: LFO4 > 127 > Pan and got the desired effect! Very strange :roll:
by SeenFromSpace
Sun Aug 16, 2015 7:22 pm
Forum: PRO 2
Topic: Pro2 Main 1.1.15
Replies: 113
Views: 17076

Re: Pro2 Main 1.1.14

I'm new to DSI and have just received a Pro 2. The link to updating your Pro 2 on a Mac goes to a Tempest page! Is the procedure about the same for the P2? I've looked in the P2 section of the Knowledge Base, and there's nothing about OS updates.

Thanks.
by SeenFromSpace
Sun Aug 16, 2015 9:39 am
Forum: PRO 2
Topic: Pan Problem
Replies: 12
Views: 1899

Re: Pan Problem

Hi, just joined. Got my Pro 2 earlier this week. Anyone know if this has been reported as a bug? Or if it's fixed in a recent update? It might seem a trivial bug to a lot of folks, but it's quite a deal for me. If I mod pan using an LFO, the effect is so slight that mixed with panned delays, the dry...